Ändringar

Hoppa till: navigering, sök

Bruses anor

Ingen förändring i storlek, 8 september 2013 kl. 09.20
m
ingen redigeringssammanfattning
Hör av dig till oss för att få mer information om vår släktforskning eller för att berätta något. Om du hittar något fel på de här sidorna vill vi också veta det.
== Kontakta oss Allmänt om släktforskning ==Använd * [http://anor.bruse.com/suggest.php vårt kontaktformulär[Bra att veta om släktforskning och släktskap] ]* [[Datorprogram för att nå oss. Du får först skriva in en lite krånglig kod men sen kan du skriva ett meddelande.släktforskning]]
{{col-break|width=33.333%|gap=20px}}
I databasen lagrar vi personuppgifter men inte några personnummer. Levande personer är filtrerade för besökare och visas bara med initialer och efternamn, och all annan information är dold. Vi lagrar bara uppgifter för privat bruk och för att kunna se uppgifter om levande måste man logga in i databasen. Om du är släkting till oss och vill hjälpa till med vår privata forskning kan du höra av dig för att få inloggningsuppgifter.
== Allmänt om släktforskning Kontakta oss ==* Använd [[Bra att veta om släktforskning och släktskaphttp://anor.bruse.com/suggest.php vårt kontaktformulär]]* [[Datorprogram för släktforskning]]att nå oss. Du får först skriva in en lite krånglig kod men sen kan du skriva ett meddelande.
{{col-break|width=33.333%|gap=20px}}

Navigeringsmeny