Släktkrönikan

Från Bruses anor
Version från den 30 januari 2018 kl. 00.22 av Anders Bruse (Diskussion | bidrag) (Skapade sidan med 'Välkommen till vår släktkrönika Bruse Lindquists Värld Vi kommer här att berätta både om verklighet och historia. Allt är sant, nästan. Det är ju ändå det vi u...')
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök

Välkommen till vår släktkrönika Bruse Lindquists Värld

Vi kommer här att berätta både om verklighet och historia. Allt är sant, nästan. Det är ju ändå det vi uppfattar och minns som är det roliga. Erik och jag har under 10 år intresserat oss för släktens historia och hur det varit. Men också av att få kontakt med våra förfäders ättlingar - dvs nutidens släktingar, med nya intressanta upptäckter.

Vi kommer att lägga in länkar till vår släktforskningssajt - där du kan kolla vidare.

Du kan också medverka, nästan som på Wikipedia, att skriva historien. Det är kanske också din historia.Maila till oss minnen och tankar- så kan vi ta med din information. Minnen om det som hänt, minnen om personerna. Bilder, fotografier, gamla brev mm. Dessa minnen ju viktiga delar av vårt liv. Nästan själva livet.

Vi tänker lägga upp berättelserna efter tre utgångspunkter- tiden, platser och personerna. Vår policy skall vara att berätta utan att lämna ut - med hänsyn till integriteten. Innehållet har mest formen av korta artiklar med text och bild.

Vår tanke är att det skall vara naturligt att söka sig runt i strukturen fritt som i Wikisajterna. Vi kommer att ge släktingar och vänner tillgång till portalen genom att ge behörigheter.

Du är inbjuden - Välkommen att vara med!

Anders och Erik Bruse


Våra adresser är anders@bruse.com erik@bruse.com


Fotnot: Vem ser man i fönstret på nedre våningen längst till vänster?. Klicka och Zooma upp bilden.